2018-09-14 05:39:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Kedvező lehetőségekre számíthat

Napi horoszkóp szeptember 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Kedvező lehetőségekre számíthat. Sikereinek köszönhetően jókedvű és vidám lesz. Most megint érdemes jó célokért küzdenie.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Járjon ma nyitott szemmel, nehogy „kelepcébe” essen. Ha a belső hangja figyelmezteti valamire, feltétlenül legyen résen! Menjen ki a természetbe, hogy új energiával töltődjön fel!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ha van valami, amit ki akar takarítani, ha vannak területek a hivatásában, az életében, amiket tisztázni kell, akkor ez az ideális időpont!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szépen halad azokkal a tennivalókkal, amiket mára tervezett. Egészsége és hangulata tökéletes, de saját magával szemben túlzottak az elvárásai. Új szerelmi kapcsolata kezdődhet a mai napon!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll, számíthat arra, hogy ez megerőltető nap lesz, de ha akar valamit, akkor nagyon meggyőző tud lenni. Hatalmi harcokba keveredhet, melyekben mindenki mások manipulálásával akar felülkerekedni. Vesse be a „csodafegyvert”, csak a jó oldalait mutassa.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Több bolygó is áll a Skorpió jegyében, ez meglehetősen féltékennyé teszi. Ne tegyen döntő lépést addig, amíg partnere magyarázatát nem hallgatja meg. Lehet, hogy csupán félreértésről van szó. Mindenképpen tisztázza a dolgot.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A kötelességek és az örömök között kell egyensúlyoznia, és egy nehéz döntést is meg kell hoznia. Hosszútávon persze az a kifizetődő, ha vállalja a terheket!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold és a Jupiter találkoznak ma egymással, ez ma különösen szerencséssé teszi, egy különleges meglepetésben lesz része. Az estét teljes kényelemben töltheti otthon. Boldog és elégedett lesz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma egy kicsit elhagyatva érzi magát, és talán emiatt rohan bele az adódó romantikus flörtbe. Arra vigyázzon, hogy kerülje el a negatív következményeket. Ma kimondottan nehezen enged a terveiből. Pedig tudnia kell változtatni, ha a körülmények úgy kívánják...

 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Már megint önre szakad minden. Nemcsak kitartásra, de határtalan nyugalomra is szüksége lesz a helytálláshoz. Szerencsére munkakedve, lendülete töretlen, elismerésre is számíthat, de mégis elégedetlen, bizonytalan. Egyetlen ellenszere van: a jó partnerkapcsolat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében nagyon szenvedélyessé teszi. Vigyázzon, ne vállaljon magára túl sokat. Kellemes szórakozásban, vendégségben lesz része. Egy rövid kiruccanást is tervezzen be a hétvégére kikapcsolódás céljából.

 

Halak: II. 19. - III. 20.
Újfajta üzleti lehetőséget kínálnak önnek, de csak akkor vágjon bele, ha többszöri átgondolás után is elég jövedelmezőnek találja. Valaki folyamatosan áskálódik ön ellen. Minden energiáját arra fordítja, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a munkahelyén. Főnökei azonban nem becsülik az áskálódó embereket...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: